Reclamespots

Voor TV of internet

Studio 123 realiseert ook reclamespots, trailers en muziek op maat.


Iglo en Studio123
"In 2010 heeft Iglo Benelux de beslissing genomen een gekend en groot bureau te verlaten om met Studio123 samen te werken. Iglo Benelux is blij deze keuze te hebben gemaakt. Het professionalisme, de flexibiliteit, de on-time delivery en de zeer correcte prijs maken van Studio123 een echte aanrader."
-Tim Mertens
Senior Brand Manager Poultry


Wij bieden een totaaloplossing

Wij kunnen het volledige productieproces van uw reclamespot uitwerken: preproductie, regie, montage en postproductie. Meertalige versies of verschillende media vormen geen probleem.

Liefst werken we via uw reclamebureau maar de copywriting kan ook door ons gebeuren. Sowieso geven wij bij elke booking gratis suggesties om uw spot nog krachtiger en doeltreffender te maken op televisie.

Studio 123 maakt zowel low budget spots voor regionale tv als reclamespots in High Definition voor nationale zenders. Ook radiospots, stadionreclames of telefoonbegroetingen kunnen ingelezen worden in onze akoestisch geisoleerde voice booth met Neuman 87 microfoon (de norm in de geluidssector).

Enkele speciale referenties:

Als leverancier van TV zenders zijn we gewend om op tijd en binnen een forfaitprijs te leveren. Wij werken uw uitzendtape af op digitale betacam of D-MAT, met de audio mooi afgewerkt conform de vereiste TV-normen.

Wij zijn geen tussenpersoon maar voeren zelf regie, montage en grafische effecten uit. Dit spaart gevoelig op uw budget en geeft U de kans om heel flexibel in te grijpen en snel aanpassingen aan uw spot door te voeren.

Als U bijvoorbeeld wil dat uw logo op het einde van de spot iets meer naar links boven gepositioneerd wordt kan die aanpassing door ons onmiddellijk uitgevoerd worden en heeft U de definitieve spot een kwartier later opnieuw in uw mailbox mèt aanpassing!

Wij hebben eigen high end camera's, HD monitors, dasspeldmicrofoons & sound boom, koffers met spots tot zelfs een mobiele make-up met klapstoel. Kortom: alles om uw reclamespot van A tot Z te kunnen realiseren.

Als U liever met pelliculefilm, stop motion (Anyway) of met een Skymote kraanshot werkt beschikken wij over vaste leveranciers om dit soort producties samen mee uit te voeren.

Ons cameraspectrum gaat van Sony HD camera's, volledig uitgeruste Canon 5D cinemasets tot RED en de allernieuwste ARRI.

Billboards & radiospots

Heeft U dringend een radiospot nodig? Een bekende stem van een populair radiostation? Een Britse of echt Amerikaanse stem (native speaker)?

Wij hebben de rechtstreekse telefoonnummers van vele bekende radiostemmen (Q Music, MNM, StuBru...) en kunnen in no time uw spot opnemen en afmixen. Ook muziek gecomponeerd op maat van uw spot is geen probleem. Wij hebben vaste studiomuzikanten en kunnen op één week uw soundtrack afwerken.

Aarzel niet om ons te contacteren. We geven met veel plezier gedetailleerde informatie en maken binnen de 24u een offerte op maat.