Bedrijfsfilms

Zet uw bedrijf visueel op de kaart

Al veertien jaar levert Studio 123 aan tv-zenders en bedrijven.


Cock's Vleeswaren en Studio123
"Wat in 2006 begon met slechts een bedrijfsfilm is intussen uitgegroeid tot een hechte samenwerking. Studio123 blinkt uit in meedenken én uitvoeren en heeft daarbij aan een half woord voldoende om aan te voelen wat de opdracht inhoudt.

Inventiviteit en creativiteit, gekoppeld aan vakkennis en ervaring, en dat overgoten met een heerlijk sausje empathie en bereidwilligheid. Top!"
-Ludo De Ryck
Senior Communications & Operations Manager Cock's Vleeswaren


Wij bieden een totaaloplossing

Een bedrijfsfilm blijft het medium bij uitstek om uw firma voor te stellen. Wij verzorgen het volledige productieproces: preproductie, regie, montage en postproductie. Studio 123 heeft eigen stop-motion atelier en beschikt over meerdere montagestudio's, HD camera's, belichting en geluidsmateriaal. Zelfs een uitgebreide High Definition make-up set inclusief klapstoelen en spiegel behoort tot onze mobiele set. Zo kunnen wij uw project van A tot Z volledig autonoom uitvoeren. Meertalige versies of verschillende media vormen geen probleem.

Enkele corporate referenties:

Als leverancier van TV zenders zijn we gewend om alles tijdig en binnen een forfait af te werken. U krijgt van ons een master en kan zelf kiezen waar u kopieën laat maken. We dupliceren zelf geen dvd's en proberen zo weinig mogelijk tussenpersoon te zijn.

Bij ons zit u dus rechtstreeks aan de bron voor scenario, productie en afwerking. Wij hebben eigen materiaal en faciliteiten. Kortom: alles om uw bedrijf, uw product en uw mensen zo mooi mogelijk in beeld te brengen.

Internet

De laatste tijd krijgen wij steeds meer vraag naar opvallende internetclips. Dit kan een grappige uitnodiging zijn voor een opendeurdag, het sfeerverslag van een event of de teaser van een nieuwe service.

Al vanaf 1500 euro kan zo'n clip gemaakt worden, inclusief montage!

Nu Youtube ingeburgerd geraakt, kan zo'n origineel filmpje een eigen leven gaan leiden op het internet. Ook kunnen we de URL van uw website verwerken in het eindbeeld van deze video.

Enkele referenties:

Styling

Studio 123 maakt veel montages voor jongerenzender JIM tv.

Hierdoor hebben we de knowhow in huis om uw montage erg hip en modern te maken. Een klassieke beeldvoering met rustige beelden en vloeiende bewegingen kan natuurlijk ook. Zoals je in onze showreel kan opmerken is een brede waaier aan stijlen mogelijk.

Aarzel niet om ons te contacteren. We geven u met veel plezier gedetailleerde informatie en maken binnen de 24u een offerte op maat.